SKYLT & NEON - FrigoFoam

Information

Logotyper, reklam skyltar och butiksinredning

Vi tillverkar skyltar, produktkopior och annan butiksinredning i alla storlekar och former. Vi tar fram förslag på hur er logotyp bäst kan visualiseras i form av skyltar, utställnings- material och 3D-lösningar av frigolit. Självklart anpassar vi vårt skyltmaterial efter er grafiska profil vad gäller design, typografi och färger. Om ni vill så hjälper vi gärna till att montera produkten – annars medföljer en mall för enkel montering.

Om frigolit

Frigolit är egentligen ett varumärke men används ofta som ett neutralt materialnamn för olika expanderande plaster. Vi använder oss av en frigolit som är betydligt hårdare och slätare till ytan än traditionell byggfrigolit. Den lämpar sig både för inomhus- och utomhusmiljöer. Vi målar, lackar och putsar produkten efter era behov och önskemål för att uppnå en perfekt finish.

Kvalitet och miljö

Tack vare frigolitens egenskaper kan vi erbjuda kvalitetsprodukter till rimliga priser. Den har samma livslängd som dyrare skyltmaterial och är tålig mot fukt, värme och kyla. Spillet från vår produktion källsorteras och återvinns till nytt material. Med hänsyn till miljön använder vi alltid vattenbaserade färger, utom i specialfall som exempelvis brandklassade produkter.